Accomodatie

Op het complex bevindt zich onder meer een overdekte rijhal van 20×50 meter. Buiten is er nog een rijbaan van 30×70 met een mooie bodem en een longeerbak van 20×20 in ontwikkeling. Inmiddels hebben wij ook een springtuin waarin een compleet parcours aanwezig is. Sinds oktober 2011 staat er ook een overdekte trainingsmolen voor 4 paarden. In totaal zijn er in de 2 verschillende gebouwen 28 stallen aanwezig. In oktober 2011 zijn er 14 nieuwe stallen in gebruik genomen. De stallen in dit tweede gebouw zijn ruim en grenzen aan de overdekte rijhal. Voor de verzorging van de paarden die bij Stal M. de Boer staan is voldoende ruimte. In de beide stallen bevindt zich een wasplaats met warm water.

De paarden staan op een rubberen vloer die afloopt naar het hoek, zodat het water goed weg kan lopen, terwijl de paarden geen last hebben van afvoerroosters. Ook kunnen de sportpaarden dagelijks genieten van een uurtje buiten zijn, of in de paddock of weide. Met gemiddeld 28 paarden op stal is de hoefsmid er één keer per week. Hij maakt gebruik van een aparte ruimte waar hij de paarden kan bekappen en/of beslaan zonder dat de paarden afgeleid worden door andere paarden die langs komen lopen.

 

Naast de kantine is er slaap gelegenheid voor eventuele stagiaires of mensen die graag een tijd bij ons wil komen trainen met hun paard(en). Natuurlijk kunnen de ruiters van Stal M. de Boer, die vaak wedstrijden hebben, niet zonder goed vervoer. De DAF vrachtwagen die lucht-geveerd is, is geschikt voor zes paarden en een Bockman trailer voor twee paarden.

Kortom, zoekt u een persoonlijk advies omtrent het trainen, aankopen of verkopen van paarden; bij ons bent u aan het goede adres! Neem gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken.