Accomodatie

Op het complex bevindt zich onder meer een overdekte rijhal van 20×50 meter. Buiten is er nog een eb en vloed rijbaan van 30×70 en een longeerbak van 20×20. Sinds oktober 2011 beschikken wij ook over een overdekte trainingsmolen voor 4 paarden. In totaal zijn er in de 2 verschillende gebouwen 30 stallen aanwezig. In oktober 2011 zijn er 14 nieuwe stallen in gebruik genomen. De stallen in dit tweede gebouw zijn ruim en grenzen aan de overdekte rijhal. In de beide stallen bevindt zich een wasplaats met warm water.

De paarden staan op een rubberen vloer die afloopt naar de hoek, zodat het water goed weg kan lopen, terwijl de paarden geen last hebben van afvoerroosters. Ook kunnen de sportpaarden dagelijks genieten van een uurtje buiten zijn, in de paddock of weide. Met gemiddeld 30 paarden op stal is de hoefsmid er één keer per week. Hij maakt gebruik van een aparte ruimte waar hij de paarden kan bekappen en/of beslaan zonder dat de paarden afgeleid worden door andere paarden die langs komen lopen.

 

Op het terrein bevindt zich een chalet die beschikt over een slaapkamer, badkamer, keuken en een kleine woonkamer met TV. Hierdoor is er verblijf gelegenheid voor eventuele stagiaires of mensen die graag een tijd bij ons wil komen trainen met hun paard(en). Natuurlijk kunnen de ruiters van Stal M. de Boer, die vaak wedstrijden hebben, niet zonder goed vervoer. De DAF vrachtwagen die lucht-geveerd is, is geschikt voor acht paarden, een MAN Anemone Horse Truck geschikt voor twee paarden en een Bockmann trailer voor twee paarden.

Kortom, zoekt u een persoonlijk advies omtrent het trainen, aankopen of verkopen van paarden; bij ons bent u aan het goede adres! Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.